Meld deg på SkatteFUNN Åpen dag!

Offisielt_profilbilde

Er skattefradragsordningen SKATTEFUNN noe for din bedrift?

Innovasjon Norge og Forskningsrådet inviterer til åpen dag på Grålum, Sarpsborg tirsdag 05. mai 2015 kl. 09:00 – 16:00.

Banner_RGB

Vil du bli en SkatteFUNN-bedrift? Meld deg på Åpen dag!

Forskningsrådet og Innovasjon Norge inviterer til SkatteFUNN Åpen dag. På Åpen dag vil du få en kort innføring i hvilke muligheter du har for økonomisk støtte gjennom SkatteFUNN, hva du må legge vekt på i søknaden for å få godkjent prosjektet ditt og hvordan andre finansieringsmuligheter kan kombineres med SkatteFUNN.

Vi inviterer i tillegg til individuelle samtaler rådgivere fra Forskningsrådet, Innovasjon Norge og utvalgte andre offentlige støtteordninger. Programmet varierer fra sted til sted, så sjekk ut når vi kommer til ditt fylke!

Åpen dag arrangeres i vår over hele landet, og er et samarbeid mellom Forskningsrådet, Innovasjon Norge og Innovasjonsselskapene.

Meld deg på!


Hva er SkatteFUNN?

Planlegger du å utvikle et nytt produkt eller en ny tjeneste? Eller har du en idé om hvordan din bedrift kan produsere på en smartere måte?

SkatteFUNN er en skattefradragsordning. Alle norske bedrifter som har forskning- og/eller utviklingsprosjekter, eller som planlegger å starte slike prosjekter, kan søke SkatteFUNN om godkjenning, slik at bedriften kan bruke sin rett til skattefradrag. Bedrifter som ikke er i skatteposisjon, får støtten utbetalt som et kontant tilskudd fra Skatteetaten i forbindelse med skatteoppgjøret. Slik senker SkatteFUNN risikoen ved å satse på noe nytt.

I 2014 fikk 2400 nye prosjekter fra hele landet godkjenning i SkatteFUNN. I 2015 kan du bli en av dem!

Les mer om SkatteFUNN…