MNU ønsker Bandak Group velkommen til Moss!

bandak2

Subsea selskapet Bandak Group setter opp kontor i Moss

«For oss i Mosseregionens Næringsutvikling er det hyggelig at både Agility Group og Bandak Group etablerer seg i byen vår, sier daglig leder Yngvar Trandem i Mosseregionens Næringsutvilking.
Bandak Group er et konsern som leverer avanserte produkter og tjenester med basis i mekaniske løsninger. Bandak Group disponerer betydelige ressurser for gjennomføring av komplekse system- og produktleveranser, herunder engineering og prosjektledelse, avansert maskinering, sertifisert sveising, overflatebehandling, montasje, testing og dokumentasjon. Bandak’s hovedeier er Herkules Private Equity Fund III med ca 80% av aksjene, mens de resterende aksjene eies av ledelsen og andre nøkkelansatte.
«Vi er i ferd med å bygge et internasjonalt orientert teknologi konsern med stor produksjonskapasitet, og i disse dager er veksten spesielt stor innen subsea markedet, sier konsernsjef Per Gunnar Borhaug. Deler av konsernet har røtter tilbake til 1800 tallet så vi har en stolt historie å videreføre. Våre kunder er verdensledende innenfor markedssegmentene Offshore Oil&Gas, Marine og Defence&Space. Konsernet har fabrikker/enheter i Halden, Lunde, Notodden, Risør, Ålesund og Kuala Lumpur (Malaysia) og kontorlokaler i Porsgrunn. Konsernet har rundt 400 ansatte og forventer en omsetning i 2013 på ca 600 MNOK. Konsernet er i sterk vekst både i Norge og internasjonalt. Vi vil styrke oss også med flere oppkjøp i tiden som kommer og vil gjennomføre store investeringer i konsernet, så vi går nå spennende og positiv tid i møte, sier Borhaug.
«Vi etablerer oss nå med et lite kontor i Moss hvor deler av konsernledelsen vil sitte. I tillegg til at flere av oss bor i Østfold er Moss en god plassering siden det er kort vei både til flyplass, over til Vestfold, Drammen og Oslo.
Det er hyggelig at også Agility Group etablerer seg i Moss siden vi da får et større miljø innen subsea i Moss. Vi blir etter det jeg forstår sittende i samme bygg som Agility i Møllebyen med vår lille etablering med 5 – 7 kontorplasser som har vært planlagt uavhengig av Agility sin etablering», sier Borhaug.
«Jeg vil samtidig berømme alle gode krefter som bidrar til etablering og nyskapning i byen vår. At Mosseregionens Næringsutvikling er aktiv inn mot olje og gass blir også lagt merke til, senest på oljemesse på Telenor Arena, sier Per Gunnar Borhaug.