fbpx

Velkommen til frokostwebinar – fredag 20. september! Hvorfor og hvordan kan en liten eller mellomstor bedrift inkludere bærekraftsstrategi i en travel hverdag?

På fredag har dere muligheten til å delta på vårt frokostwebinar og del veldig gjerne invitasjonen videre til samarbeidspartnere, kunder, ansatte osv som kan ha glede av å få med seg dette!

Link finner dere her.

Frokostwebinar – Hvorfor og hvordan kan en liten eller mellomstor bedrift inkludere bærekraftsstrategi i en travel hverdag?

Det kan oppleves som at alle snakker om bærekraftsstrategi i disse dager. Er dette bare nok en konsulent-drevet «hype» – eller noe også mindre næringsaktører kan ha glede av å jobbe med? Og hvordan får vi det til i en travel hverdag?

Ta med deg frokosten og kaffekoppen foran skjermen og få med deg en nyttig start på dagen sammen med oss!

I dette webinaret vil vi høre tre ulike aktører presentere og diskutere hva det betyr i hverdagen. Er det egentlig noe annet enn den strategien man allerede jobber med? Må man få hjelp av dyre konsulenter, eller finnes det enklere måter å komme i gang? Kan vi ikke la andre ta seg av det, så lenge vi har fornøyde kunder så er vel det det viktigste for meg?

For å hjelpe oss med svar på dette har vi med oss:

  • Kjetil Andresen, Sparebank 1 Østfold og Akershus: Kjetil vil fortelle oss om hvilke krav som stilles til banken og hva banken derfor må kreve av kundene sine. 
  • Joakim Olsson, Rambøll: Selv om de er et stort rådgivningsfirma kan de også hjelpe små og mellomstore transport og logistikk-aktører med en praktisk tilnærming til strategi og bærekraft. Joakim deler konkrete eksempler.
  • Anders Martin Moe, MHTech: Bærekraft kan være konkurransekraft når det er gjort riktig – her får vi eksempel fra Mosse-selskapet Ze Bra AS, hvordan har de jobbet med dette fra et strategisk perspektiv. 

Vi får korte innlegg fra alle tre og deretter en samtale ledet av Anders Martin Moe. Det vil bli mulighet til å stille spørsmål under samtalen! 

Velkommen!

Kontaktperson:

Torun Degnes
Project Manager

phone: +47 48 25 49 61

e-mail: torun@mnu-as.no

Nordic Powerhouse for Sustainable Transport and Logistics

– by MNU AS